DËRGESË E SIGURT! Mos u shqetëso! Ne e marrim seriozisht sigurinë e klientëve tanë!
Korrierët tanë ndryshojnë maskat dhe dorezat çdo dy orë. Procesi i transportit dhe pagesa zhvillohet pa kontakte të drejtpërdrejta.

EasyFlow

do t'i ktheje lehtësinë këmbëve të tua

Porosit tani!

 • 00H
 • 00M
 • 00S

  EasyFlow

  do t'i ktheje lehtësinë këmbëve të tua

  Porosit tani!

  • 00H
  • 00M
  • 00S

   Pse kremi EasyFlow është i vecantë?

   Pse kremi EasyFlow është i vecantë?

   Ndalon shfaqjen e venave varikoze

   • Alternativë ndaj ndërhyrjeve kirurgjikale

    E shëron trupin me anë të një rruge natyrore dhe jo nëpërmjet kirurgjisë

   • Veprim kompleks

    Ka një efekt të shumëanshëm në vena dhe në lëkurën e këmbëve

   • Efekt që zgjat

    Rezultati ndihet menjëherë dhe i gjithe kursi i përdorimit normalizon shëndetin

   • Siguria e përdorimit

    Pa efekte kolaterale dhe periudhe rekuperimi

   • Alternativë ndaj ndërhyrjeve kirurgjikale

    E shëron trupin me anë të një rruge natyrore dhe jo nëpërmjet kirurgjisë

   • Veprim kompleks

    Ka një efekt të shumëanshëm në vena dhe në lëkurën e këmbëve

   • Efekt që zgjat

    Rezultati ndihet menjëherë dhe i gjithe kursi i përdorimit normalizon shëndetin

   • Siguria e përdorimit

    Pa efekte kolaterale dhe periudhe rekuperimi

   EasyFlow do t'ju ktheje lehtësinë këmbëve tuaja

   Zgjedhja e profesionistëve

   "Që kur EasyFlow zgjidhi problemin tim, unë ja rekomandoj këtë krem të gjithëve! Është e çuditshme që në një ilaç shkencëtarët kanë arritur të kombinojnë kaq shumë përbërës terapeutikë. Unë vazhdoj ta aplikojj atë edhe për rikthimin e shëndetit të këmbëve të mia, të lodhura pas baletit. Tani e kuptoj se është më mirë të mos i lëmë pas dore venat varikoze pasi eliminimi i tyre më vonë është i vështirë".

   Erina Xhakolli,
   balerinë e Teatrit te Operas dhe Baletit

   Zgjedhja e profesionistëve

   "Që kur EASYFLOW zgjidhi problemin tim, unë ja rekomandoj këtë krem të gjithëve! Është e çuditshme që në një ilaç shkencëtarët kanë arritur të kombinojnë kaq shumë përbërës terapeutikë. Unë vazhdoj ta aplikojj atë edhe për rikthimin e shëndetit të këmbëve të mia, të lodhura pas baletit. Tani e kuptoj se është më mirë të mos i lëmë pas dore venat varikoze pasi eliminimi i tyre më vonë është i vështirë".

   Erina Xhakolli,
   balerinë e Teatrit te Operas dhe Baletit

   Çfarë thonë përdoruesit rreth EasyFlow?

   Pas lindjes, këmbëet e mia u shndërruan në vena të shëmtuara që përhapeshin. I jam shume mirënjohëse EasyFlow sepse m'i riktheu këmbët në gjëndjen qe ishin para lindjes.
   Klodeta
   Pas disa shëtitjeve të gjata, këmbët e mia ishin fryrë shume dhe kisha ndjesi shpimi. Isha e dëshpëruar, EasyFlow më ndihmoi shumë. E pabesueshme. Tashmë sikleti në këmbë është dicka shumë e rrallë për mua.
   Sonila
   Ndërkohë që isha duke e injoruar problemin e venave në këmbët e mia, ime shoqe kërkonte për një mënyrë që të më ndihmonte. S'kisha besim në asgje, por EasyFlow që me bleu i sheshoi venat varikoze që më ishin shfaqur.
   Valentini

   Porosit tani!

   • 00H
   • 00M
   • 00S

    Porosit tani!

    • 00H
    • 00M
    • 00S